Terug naar Project

drie-onder-éénkapwoning hoek

De Oude Kerkstraat is een heerlijk rustig dorps straatje achter het monumentale pand waar een nieuwe drie-onder-één-kapwoning zal worden gerealiseerd. Uiteraard in een traditionele architectuurstijl die past binnen de dorpskern. Opgetrokken uit rode bakstenen met witgekeimde accenten, grote overstekken, mooie goten, een rijke topgevel bij de middelste woning en stijlvolle roedeverdeling in de raampartijen. De hoekwoningen hebben beide een eigen oprit en garage. Het betreffen drie fijne gezinswoningen met achtertuinen op het oosten.

De keuken is gevestigd aan de voorzijde van de woning met een raam dat uitkijkt over de Oude Kerkstraat. Aan de tuinzijde van de woning is de fijne woonkamer gelegen met openslaande tuindeuren die een zee aan licht binnen halen. Op de eerste verdieping worden 3 ruime slaapkamers gerealiseerd en een complete badkamer. De zolderruimte is volledig vrij indeelbaar en perfect voor een hobby- speel- of werkkamer. Complete en fijne gezinswoningen!

*Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing op alle woningen in plan De Oude Bakkerij van minimaal 4 jaar. De zelfbewoningsplicht is niet altijd van toepassing, bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning door ouders ten behoeve van bewoning door kinderen. Vraag de makelaar naar alle details.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - - 113 m2 - 491 m3 Verkocht
6 - - 113 m2 - 490 m3 Verkocht