Terug naar Project

tussenwoning monument

Het prachtige monumentale pand aan de Molenstraat 9-11 in Waalre stamt uit begin 1900. De karakteristieke witte gevels blijven behouden. Achter deze oude gevels wordt ruimte gemaakt voor drie royale gezinswoningen met een woonoppervlakte van maar liefst 160 – 180 m².

Deze monumentale tussenwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 160 m2. De begane grond is met recht royaal te noemen. In de ruime leefkeuken is er alle plek voor een fijn kookeiland en een grote eettafel voor het hele gezin. Door de openslaande tuindeuren bereik je de zonnige achtertuin gelegen op het zuid oosten. Achterin de tuin wordt een houten tuinberging gerealiseerd voor je fietsen en tuingereedschap. Je auto's parkeer je op eigen terrein, wel zo fijn! Naast een grote woonkamer is er op de begane grond van deze woning ook veel bergruimte en een bijkeuken te vinden. Op de verdieping van de woning is een grote masterbedroom gevestigd met inloopkast en drie aanvullende, eveneens zeer ruime, slaapkamers. De complete gezinsbadkamer biedt ruimte aan een inloopdouche, bad en (dubbele) wastafel. De separate toiletruimte op de verdieping is bereikbaar via de overloop. Het totaal resulteert in een zeer complete slaapverdieping met een plek voor ieder gezinslid. Met recht een échte karaktervolle familiewoning!

*Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing op alle woningen in plan De Oude Bakkerij van minimaal 4 jaar. De zelfbewoningsplicht is niet altijd van toepassing, bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning door ouders ten behoeve van bewoning door kinderen. Vraag de makelaar naar alle details.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - - 154 m2 - 702 m3 Verkocht