Terug naar Project

hoekwoning monument

Het prachtige monumentale pand aan de Molenstraat 9-11 in Waalre stamt uit begin 1900. De karakteristieke witte gevels blijven behouden. Achter deze oude gevels wordt ruimte gemaakt voor drie royale gezinswoningen met een woonoppervlakte van maar liefst 160 – 180 m².

Deze hoekwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 164 m2. Kenmerkend voor deze woning zijn de grote raampartijen in zowel de woonkamer als leefkeuken welke een zee aan daglicht binnen halen. De grote zithoek is aan de voorzijde van de woning gelegen en de royale eetkamer aan de achterzijde. Welke voldoende plek biedt voor zowel een groot kookeiland als een ruime eettafel. De openslaande tuindeuren geven vanuit de keuken toegang tot de zonnige achtertuin op het zuid oosten. De woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een buitenberging voor je fietsen en tuingereedschap. Op de slaapverdieping van deze woning is een grote masterbedroom gevestigd met inloopkast en drie aanvullende, eveneens zeer ruime, slaapkamers. De complete gezinsbadkamer biedt ruimte aan een inloopdouche, bad en (dubbele) wastafel. De separate toiletruimte op de verdieping is bereikbaar via de overloop. Het totaal resulteert in een zeer complete slaapverdieping met een plek voor ieder gezinslid. Met recht een échte karaktervolle familiewoning!

*Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing op alle woningen in plan De Oude Bakkerij van minimaal 4 jaar. De zelfbewoningsplicht is niet altijd van toepassing, bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning door ouders ten behoeve van bewoning door kinderen. Vraag de makelaar naar alle details.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - - 173 m2 - 763 m3 Verkocht
3 € 705.000,- - 157 m2 - 781 m3 Te Koop