Aalst - De Gruyter

Waalre - Aalst
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Energiezuinig wonen in moderne, speels opgezette appartementen in de “achtertuin” van Eindhoven in het hart van Aalst - waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan met rust en bereikbaarheid.

Waar voorheen kruidenier De Gruyter jarenlang voor de bewoners van Aalst-Waalre een bekend punt was, wordt het gelijknamige nieuwbouwcomplex gerealiseerd aan de Eindhovenseweg. Een 6-tal luxueuze appartementen op een centraal punt in Aalst-Waalre biedt ruimte voor comfortabel wonen met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik, als ook het centrum van Eindhoven op een steenworp afstand.

De appartementen zijn ruim ingedeeld, allen met een eigen royaal balkon of terras en eigen, overdekte parkeergelegenheid en berging. Vanzelfsprekend staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt De Gruyter voorzien van zonnepanelen, een groen dak en worden in de realisatie de hoogste energienormen gehanteerd. Alle appartementen worden all-electric (incl. warmtepomp) opgeleverd.

De gevel van De Gruyter heeft een specifieke ronde vorm en met metselwerk in de stijl van de Amsterdamse School in passende baksteen is het een ware blikvanger. Dit bijzondere ontwerp van Margry Arts Architecten sluit naadloos aan op de vernieuwde uitstraling van de Eindhovenseweg en de vernieuwde dorpskern Den Hof. De bouwstart is voorzien voor begin 2023 en wordt uitgevoerd door aannemer Ten Brinke in samenwerking met ontwikkelaar Dutchloft.

LOCATIE

De Eindhovenseweg in Aalst-Waalre ondergaat een grondige herinrichting waardoor deze, zonder aan bereikbaarheid af te doen, een nieuwe uitstraling krijgt. Door de ‘omleiding’ die is gecreëerd via de A67 wordt het hart van Aalst-Waalre ontlast en zal de Eindhovenseweg van een doorgaande drukke verkeersader omgevormd worden tot een rustige dorpsstraat met ruimte voor groen, winkels en horecagelegenheden.

En ondanks de gemoedelijke, groene dorpsomgeving, betekent wonen in De Gruyter ook dat het centrum van Eindhoven op 10 minuten afstand ligt, net als van de High Tech Campus, en dat de snelweg vrijwel direct bereikbaar is. Pak je liever je fiets of e-bike? Dan ben binnen slechts 15 minuten bij de grootste werkgevers van de regio, als ook het stadscentrum van Eindhoven.

Interesse?
Deze appartementen komen binnenkort in verkoop. Wil je op de hoogte worden gebracht zodra de verkoop start? Laat dan je gegevens achter via Funda.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aalst - De Gruyter
Woningen
1 van 6 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waalre.

Aanmelden